Veelgestelde Vragen

Algemeen themakisten

Kosten en hoeveelheid kinderen

Voor hoeveel kinderen is de basiskist? De basiskist is voor 5 kinderen inclusief de jarige.

Wat zijn de kosten? Een thema kist inclusief alle materialen, (uitnodigingen, mits vermeld) en draaiboek voor 5 kinderen kost gemiddeld € 59,- excl. 50,00 euro borg. Dit kan per themakist verschillen. Kijk bij het betreffende feestje voor de actuele prijzen.

Zit er een meerprijs aan als ik voor meer dan 5 kinderen wil huren? Ja, tot 5 kinderen is het inclusief. Vanaf 6 kinderen komt er een meerprijs per kind extra bij. Dit kan verschillen per themakist. Kijk voor de actuele prijzen bij de themakisten.

Waarom liggen de prijzen lager dan in 2023? Dit komt omdat wij hebben gemerkt dat er veel feestjes met 5 kinderen gevierd worden. En bij ons betaalde je in 2023 voor minimaal 6 kinderen. Vanaf januari 2024 hebben wij de basiskist aangepast naar 5 kinderen incl de jarige, waardoor wij de kist voor een lager bedrag kunnen aanbieden.

Tot hoeveel kinderen kan ik voor een thema kist kiezen? Tot 10 kinderen inclusief de jarige.

Hoeveel kost een Uitdeelzakje? De Uitdeelzakjes hebben verschillende maten en zijn per stuk te koop. Wij hebben de volgende maten: Maat S, M, L, en Xl.

Maat S is de goedkoopste variant. Hierbij krijg je 3 snoepjes. Vanaf maat M zit er ook een themagericht extraatje bij. Daarna loopt de prijs alleen op vanwege de hoeveelheid snoep in een zakje.

De keuze van de snoep kan wisselen, maar heb je een voorkeur omdat het gelatinevrij/glutenvrij enz. moet zijn dan kan je dat natuurlijk ook aangeven bij de opmerkingen in het bestelformulier zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Voor de hoeveelheid uitdeelzakjes kan je het aantal invullen bij de opmerkingen in het bestelformulier. Hier staat ook een voorbeeldfoto van de uitdeelzakjes.

Voorbeeld prijzen:

uitdeelzakjes maat S (3 snoepjes) 0,75 per kind. 

uitdeelzakjes maat M (3 snoepjes en themagericht extraatje) 1,95 per kind. 

uitdeelzakjes maat L (6 snoepjes en themagericht extraatje) 2,50 per kind. 

uitdeelzakjes maat XL (9 snoepjes en themagericht extraatje) 2,95 per kind. 

Kan ik ook alleen voor de jarige een Uitdeelzakje bestellen? Jazeker. De uitdeelzakjes zijn per stuk dus er zit geen minimum afname aan vast.

Wij willen een feestje geven maar wij willen het jongere broertje van de jarige ook niet vergeten. Mag hij ook een Uitdeelzakje? Natuurlijk. De Uitdeelzakjes gaan per stuk en hier zit geen maximum op. Nog meer broertjes of zusjes? Of voor de ouders van de jarige ook een? Hier ben je zelf helemaal vrij in.

Verzending

Kan de thema kist worden verzonden? op dit moment worden de kisten niet verzonden met een pakketservice. Het is dus alleen nog maar mogelijk om de thema kisten af te halen op onze locatie in Arnhem. (Alleen geopend op afspraak) Afhalen kan al een aantal dagen van te voren en is in overleg zowel overdag als in de avond mogelijk. Wel kan ik tegen een vergoeding in overleg themakisten komen brengen en ophalen. Ik bezorg alleen op begane grond, of als er een lift aanwezig is. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.  Mail of bel gerust om te kijken naar de mogelijkheden. 

Draaiboek

Moet ik het draaiboek volgen? Het draaiboek is een hulpmiddel om een geslaagd feestje te geven. Maar je bent vrij om de spellen naar eigen inzicht en volgorde te spelen. Of er een ander spel van te maken of juist achterwege te laten als dit niet past bij jouw kind. Maar wij hebben gezien dat als je het draaiboek wel volgt, je feestje vlot en goed verloopt en vaak ook een goed verhaal heeft, waardoor je zelf niet veel meer hoeft te doen of te bedenken.

Waarvoor mogen de draaiboeken gebruikt worden? De draaiboeken voor onze kinderfeestjes mogen uitsluitend gebruikt worden voor eigen particulier/privé gebruik (niet voor bedrijven, instellingen, verenigingen of andere partijen). Het is niet toegestaan kopieën of duplicaten te maken van het draaiboek. Zonder voorafgaande toestemming van de Blije Bij thema kisten is het niet toegestaan door de Blije Bij thema kisten gepubliceerde of verstrekte informatie over te nemen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden

Tijd

Hoeveel tijd heb ik nodig om het kinderfeestje voor te bereiden? Het ligt eraan of je zelf aan de slag wil met de meegeleverde spellen of het draaiboek wil volgen. Als je het draaiboek volgt, moet je natuurlijk eerst goed doorlezen om het verband/verhaal in combinatie met de spellen duidelijk te krijgen. En je kan dan een selectie maken van de spellen die je wel of niet wilt doen. Er zijn ook mensen die de kist zo neerzetten, en de kinderen zelf met fantasie laten spelen. Dat kost minder voorbereiding. Zo hoef je voor het waterpretfeestje in de zomer al minder voor te bereiden, dan andere feestjes. Maar bij andere themafeestjes heb je dan de kans dat de kinderen twee tot drie uur heen en weer stuiteren. Als je het draaiboek (met eventueel verhaallijn) volgt, dan zit er meer afwisseling in de spellen waardoor het feestje soepeler loopt. 

Borg

Word de borg terugbetaald? De borg krijg je bij géén beschadigingen of vermiste materialen binnen 7 dagen per bank terug gestort op dezelfde rekening als de betaling is gedaan. Mocht er iets beschadigd/vermist zijn, meld dit dan bij teruggave van de themakist. Eventuele schade/vermissing wordt ingehouden op de borgsom ivm de vervangingswaarde c.q. reparatiekosten. Mocht er schade zijn wat buiten normaal gebruik valt zal er een bedrag van de borg ingehouden worden.  Mocht de borg niet toereikend zijn dan moet het verschil bijbetaald worden. Uiteraard houden wij in ons achterhoofd dat het hier om kinderfeestjes gaat en er wel eens een “klein ongelukje” kan gebeuren waardoor spullen beschadigd raken of kapot gaan. Het moet hier dan uitdrukkelijk gaan om normaal gebruik. Alle spullen worden bij het ophalen en terugbrengen van een themakist gecontroleerd. Ook word gekeken of de kist heel en schoon is. Hier word anders 15 euro op de borg ingehouden en op het te te laat terugbrengen van de thema kist of het niet nakomen van de afspraken kan ook borg ingehouden worden. Kijk voor meer info in onze Algemene Voorwaarden of het kopje Retourneren.

Extra informatie

Ik wil wat extra informatie over het kinderfeestje, maar kan dit op de website niet vinden? Niet alle informatie over de kinderfeestjes kunnen we op de website zetten, omdat we gemerkt hebben dat ook veel feestgangers hierop kijken. Op het moment dat de uitnodiging is ontvangen, wordt er vaak al gezocht naar meer informatie. We willen voor die kinderen niet teveel verraden, vandaar dat je niet alle informatie op de website vindt. Maar voor vragen kan je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier of telefoonnummer.

Ik organiseer een feestje, maar ik zoek nog losse spellen, Kan ik daarvoor bij jullie terecht? In de nabije toekomst is het de bedoeling dat ik ook losse spellen ga verhuren. Maar neem gerust contact op, dan kan ik kijken of ik je nu al kan helpen.

 

Thema's

Is het Elfjesfeest ook leuk voor jongens? Jazeker. We hebben dit feestje zo aangepast dat het voor zowel jonge meisjes als voor jongens leuk is. 

Worden er bakmixen bij het bakkersfeest meegeleverd? Ja, deze worden met de reservering van te voren ingekocht.  Je hoeft alleen de versiersels en drinken te regelen. Hier krijg je na het boeken per mail bericht over. 

Waarom zijn er verschillende spellen bij de kinderfeestjes? Wij vinden het leuk om afwisseling te hebben bij de feestjes. Zodat je het jaar erop niet exact hetzelfde hoeft te doen, als je voor een ander thema kiest. Overigens worden wel de meest populaire activiteiten bij meerdere kinderfeestjes gebruikt.

Ik heb een bepaald thema in mijn hoofd voor een kinderfeestje, maar ik kan dit thema niet vinden op de website. Betekent dit dan ook dat jullie dit thema niet hebben? Je kan altijd contact opnemen via het contactformulier of via tel nummer 06-17494620 dan kan ik kijken of ik je nu al kan helpen.

 

Welke kinderfeestjes zijn leuk voor jongens? (Op volgorde van populariteit) het griezelfeestje, (in de herfst met extra optie om pompoen uit te hollen, te snijden en te versieren!) Het Snooker en Dart feestje, In de zomer het waterpretfeestje, Boerderijfeestje, Bakkersfeestje, mini kist pixel sleutelhanger maken, het knutselfeestje krans met vogel maken, het knutselfeestje gnoom maken en tot slot het elfjes feestje.

 

Welke kinderfeestjes zijn leuk voor meisjes? (Op volgorde van populariteit) het elfjes feestje, het knutselfeestje gnoom maken, het knutselfeestje krans met vogel maken ,mini kist pixel sleutelhanger maken, het Bakkersfeestje, het Boerderij feestje, In de zomer het waterpretfeestje, het griezelfeestje, (in de herfst met extra optie om pompoen uit te hollen, te snijden en te versieren! Vooral deze extra activiteit is voor meisjes extra leuk) en tot slot het Snooker en Dart feestje

 

Welke kinderfeestjes zijn voor 4 of 5 jarigen? Het Elfjes feestje en het Boerderijfeestje.

 

Welke kinderfeestjes zijn voor 6 jarigen? Het Elfjes feestje,  het Boerderijfeestje, het Bakkersfeestje (onder begeleiding bakken, met meer spellen, een bakkersdiploma en een verhaallijn rondom Bakker Bob) en het Griezelfeestje.

 

Welke kinderfeestjes zijn voor 7 en 8 jarigen? Het Elfjes feestje,  het Boerderijfeestje, het Bakkersfeestje (onder begeleiding bakken, met meer spellen, een bakkersdiploma en een verhaallijn rondom Bakker Bob) het knutselfeestje gnoom maken , het knutselfeestje krans met vogel maken, mini kist pixel sleutelhanger maken, en het Griezelfeestje.

 

Welke kinderfeestjes zijn voor 9 jarigen? het Bakkersfeestje (zonder verhaallijn en hier word meer zelfstandig bij gebakken en versierd. Ook heb je niet zoveel spellen als bij de jongere kinderen en zijn ze moeilijker. Maar hier kan zelf een keuze in gemaakt worden, omdat beide draaiboeken en alle spellen meegeleverd worden.) Het Boerderijfeestje, het knutselfeestje gnoom maken ,het knutselfeestje krans met vogel maken, mini kist pixel sleutelhanger maken, en het Griezelfeestje.

 

Welke kinderfeestjes zijn er voor 10 jarigen en ouder? het Bakkersfeestje (zonder verhaallijn en hier word meer zelfstandig bij gebakken en versierd. Ook heb je niet zoveel spellen als bij de jongere kinderen en zijn ze moeilijker. Maar hier kan zelf een keuze in gemaakt worden, omdat beide draaiboeken en alle spellen meegeleverd worden. ) het knutselfeestje gnoom maken  , het knutselfeestje krans met vogel maken, mini kist pixel sleutelhanger maken, en het Snooker en Dart feestje.

 

Bestellen en afhalen

Is het kinderfeestje na het invullen van het Bestelformulier al definitief? nee, na het invullen van het bestelformulier word er eerst gekeken of de datums en het feestje beschikbaar zijn en hier word zo nodig eerst contact over op genomen.  Als alles in orde is krijg je per mail een bevestiging en factuur. Zodra de betaling van de huur en de borg voldaan zijn, is het feestje definitief geboekt.

 

Retourneren

Moet ik de verkleedkleding wassen? Nee, daar zorgt de Blije Bij thema kisten voor. De kleding mag vuil ingeleverd worden.

Wat moet ik schoonmaken? De kist en spullen in de kist moeten worden schoongemaakt. Eventuele kleding, tafelkleden en placemats hoeven niet gewassen te worden en mogen vuil ingeleverd worden. Lees altijd het draaiboek goed door voor uitzonderingen.

 

Algemeen verkoop slingers

Kosten en hoeveelheid

De stoffen vlaggenlijn is standaard 3 meter lang en kost 8,45 excl. verzendkosten.

Het bestaat uit 10 vlaggetjes van ongeveer 17,5 cm en met een tussen ruimte van 6 cm. 

Natuurlijk kan de vlaggenlijn ook langer worden

De stoffen vlaggetjes zijn gemaakt van dubbele stof en kosten 0,65 cent per stuk.

Het band kost 0,65 cent per meter.

 

De gehaakte vlag is verkrijgbaar in 2 varianten. Kies voor de gezellige Ibiza stijl of het stoere massieve model.

Tussen de vlaggen zit een ruimte van circa 4 cm.

De gehaakte Ibiza vlag is circa 13 cm breed en 12,5 cm hoog en kost 0,85 cent per stuk.

Je kunt als extra optie een kwastje van 0,12 cent per stuk bestellen. Dan word de vlag circa 24,5 cm hoog. 

De gehaakte massieve vlag is circa 17 cm breed en 16 cm hoog en kost 0,90 cent per stuk. 

De kleuren van de Ibiza vlag kunnen ook als massief besteld worden.

Bij het zandkleurige model kan je eventueel voor een meerprijs van 0,50 cent per stuk applicaties op bestellen.

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Hoe werkt het?

Kies je favoriete stoffen/gehaakte vlag of vlaggetjes (zolang de voorraad strekt) en de gewenste lengte. Geef in het bestelformulier aan of je de patronen van de vlaggetjes allemaal dezelfde kant op wil hebben of dat je ze graag om en om wil hebben en je kan nog eventuele wensen aangeven zoals kleur bij de gehaakte slingers of een applicatie of een kwast. Vul je gegevens in waar de vlaggenlijn naar toe gezonden mag worden, en zodra de bestelling binnen is word er gekeken of de betreffende stoffen aanwezig zijn. Als alles in orde is, word er een factuur opgestuurd. Is er iets niet op voorraad dan word er eerst naar een passende oplossing gezocht of contact opgenomen. Zodra de betaling binnen is, word de vlaggenlijn zo snel mogelijk in elkaar gezet en naar het ingevulde adres opgestuurd. 

Retourneren 

Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” de vlaggenlijn kan niet meer geannuleerd of geretourneerd worden.