Retourneren

Op de factuur staat de datum en de tijd waarop je de kist terug moet brengen. Red je het niet op de afgesproken datum/tijd dan verzoek ik je om mij zo snel mogelijk te bellen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Dit omdat de kist waarschijnlijk weer snel is verhuurd en er eerst onderhoud gepleegd moet worden voordat hij weer mee gegeven kan worden.

Mocht een ander feestje hierdoor niet door kunnen gaan, dan wordt een vergoeding gevraagd van 40,00.

 

Eventuele kleding, tafelkleden en placemats die gewassen kunnen worden moeten vuil ingeleverd worden. De Blije Bij thema kisten wast dit zelf.

De spullen in de kist moeten wel schoon en heel terug gebracht worden.  Is de kist niet schoon ingeleverd dan ben ik genoodzaakt om 15,00 van de borg in te houden om alles zelf schoon te maken voor de volgende huurder. 

Controleer of alle spullen weer in de kist(en) zitten. Mocht er iets niet in orde zijn of beschadigd zijn dan verzoek ik je dit te melden bij inlevering van de thema kist. 

 

Na inlevering van de kist zal ik deze op een later tijdstip nakijken. Je kunt hier niet op wachten.  Als alles op tijd, compleet en in goede staat terug is ontvangen dan wordt de borg binnen 7 dagen terug betaald.  

 

Mocht er schade zijn wat buiten normaal gebruik valt zal er een bedrag van de borg ingehouden worden.  Mocht de borg niet toereikend zijn dan moet het verschil bijbetaald worden.

 

Verkoop Stoffen en Gehaakte Vlaggen

Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” Het product kan niet meer geannuleerd of geretourneerd worden.