Bestellen en afhalen

Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld ga ik voor je kijken of de datum beschikbaar is.  Mochten er vragen zijn naar aanleiding van het bestelformulier of de datum is niet meer beschikbaar, dan neem ik eerst contact met je op.

 

Als alles in orde is krijg je per mail een bevestiging en een factuur. Hierop staat het bedrag van de thema kist, eventuele extra's die besteld zijn, de borg en de tijden die afgesproken zijn, waarop je de kist kan op halen en weer terug moet brengen. (In overleg kan je voor een meerprijs gebruik maken van de haal en breng service. Ik bezorg de themakisten alleen op begane grond, of als er een lift aanwezig is. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier)  De themakist mag al een paar dagen, maar uiterlijk 2 dagen voor het feestje opgehaald worden en zo snel mogelijk na het feestje teruggebracht. Wij houden gemiddeld 3 tot 7 dagen in bruikleen aan.

 

Zodra de betaling van de factuur inclusief de borg van 50,00 binnen is, is de bestelling definitief. Het bedrag dient in de genoemde betalingstermijn betaald te worden wat op de factuur vermeld word. 

 

Als er bij het desbetreffende kinderfeestje staat dat er uitnodigingen bij de themakist bij zit, dan komen de uitnodigingen zo snel mogelijk naar je toe. Deze ontvang je uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het feestje, onder voorbehoud dat het feestje betaald is. Word de themakist heel kort voor het feestje geboekt, dan kan het zijn dat je de uitnodigingen zelf bij mij op moet halen. Wil je geen gebruik maken van de uitnodigingen, laat het dan van te voren via de mail weten of doe ze retour bij het ophalen of terugbrengen van de kist. Zodat, ivm duurzaamheid de uitnodigingen niet ongebruikt weggegooid worden.

 

Op de afgesproken datum en tijd kan je de kist ophalen op Bredasingel 262 6844 AW ARNHEM. (Alleen geopend op afspraak) In overleg is er een haal en breng service mogelijk. Ik bezorg de themakisten alleen op begane grond, of als er een lift aanwezig is. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier. 

 

Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst doet de huurder afstand van zijn Herroepingsrecht.

 

Red je het niet op de afgesproken datum en/of tijd dan vraag ik je om zo snel mogelijk telefonisch contact met me op te nemen! 

 

Omdat de Blije Bij thema kisten vanuit huis wordt gerund, vraag ik u om u aan de afgesproken datum en tijd te houden, zodat ik werk en privé gescheiden kan houden.

 

Herroepingsrecht

Het huren van een themakist valt onder de uitzonderingen van het uitsluiten van het herroepingsrecht, Volgens artikel 230p_e. de consument heeft geen recht van ontbinding bij: e. een overeenkomst tot het verrichten van diensten die strekt tot de terbeschikkingstelling van accommodatie, anders dan voor woondoeleinden, van goederen vervoer, van auto verhuur diensten, van catering, en van diensten met betrekking tot vrije tijds besteding, indien in de overeenkomst een bepaald tijdstip of een bepaalde periode van nakoming is voorzien.

Bij het ondertekenen van de huurovereenkomst doet de huurder afstand van zijn Herroepingsrecht.

 

Stoffen en gehaakte slingers

Na het invullen van het bestelformulier (en het eventuele contact hierover) over de gekozen vlaggenlijn, word hier de prijs en de verzendkosten voor berekend. Zodra de bestelling betaald is, zet ik de vlaggenlijn zo snel mogelijk voor jou in elkaar en stuur ik hem naar de ingevulde adresgegevens op.